Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155289 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Nick cheat`era: Kreska Godzina, data zdarzenia: 11.30 18maja 2014 Mapa: de_dust2000 / cs italy Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): grał od 11 (wtedy wszedłem do gry) i gra teraz. Od tamtej pory STEAM_ID/IP cheat`era: nie ma steamu Uzasadnienie: Gracz gra na aim oraz wh. Uzasadnienie wh- po rozpoczęciu gry po kilku sek ded od strzału przez ściany ( po zgonie od razu włączyłem widok na Kreskę i był praktycznie w 2 końcu mapy) nie liczę licznych wyskoków i zabijania osób kampiących w najmniej spodziewanych miejscach ( dużo jest miejsc do kampienia, on zawsze leci tam gdzie ktoś jest) ;d Uzasadnienie aima- biegnie 4-5 tt wyskakuje kreska i jednym magazynkiem powala all hedami. Może źle to opisuję ale to jest definitywnie cheater. Jeżeli nie dostanie bana za zgłoszenie to proszę o naychmiastowe wejście do gry i ocenienie... Jeżeli mam coś dopisać tu jeszcze to zaczekam na forum. mam program bandicam to mogę nagrać filmik z gry Kreski. Nwm czy to konieczne czy sami sprawdzicie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Maja 2014 #155290 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 jak zgłaszasz dodaj dowody w tym wypadku link do hltv nawet nie podales ktory serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155291 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 a sory. tak myślałem o serw a zapomniałem Cod 300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155292 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 To ja ten filmik nakręce i spokój będzie ;d może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHoK Napisano 18 Maja 2014 #155294 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 wpisz w konsoli amx_ip i masz jego steam ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 18 Maja 2014 #155295 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Nakręć demko i wrzuć nam je tutaj. Przy okazji podaj IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Maja 2014 #155334 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Najpierw niech kolega zapozna się z lekturą dotyczącą nagrywania dem. Nie sądzę, aby coś się tutaj pojawiło. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Maja 2014 #155335 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi