Skocz do zawartości

Skarga! serwer cod 80k

Koval

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina): 13:20 [2016-02-02]

Nick admina/gracza, który zawinił: Sqare

Dowody: brak

Świadkowie:

Uzasadnienie: Dostałem bana na 30 min za postawienie min w przejściu, a jedynym dowodem admina na to było, danie info kolegi, który wczoraj wyzywał mnie na serwerze od cziterów, że mam aim, że jestem tak zwanym pedałem, chujem za przeproszeniem. 

No proszę co to jest?  miny można było spokojnie ominąć, choć sam admin nie widział tego zdarzenia, tylko dostał info. I ban poleciał.

Tak samo była sytuacja ostatni raz dostałem znów bana na 30 za miny na respawnie, oczywiście tt lecz miny leżały w wodzie przy schodach, była to mapa aztec nie daleko respa tt, lecz do nich się nie zaliczały, albo admin jest tak nieuważny i dla niego cała mapa to resp. 

Więc proszę o rozpatrzenie tej sprawy, gdyż admin powiedzmy, nie myślał zbytnio. 

Oczywiście znam regulamin, że nie stawiamy min w przejściach. I tego się trzymam.

Czekam na rozpatrzenie. 

Witam Wszystkich.

Dostałeś Bana ode mnie za Miny w Przejściu w które SAM wszedłem. Dodam iż dziś nie Graliśmy na mapie Aztec.

Dowodu w postaci Ss"ów nie mam, więc czyli zostaje tylko moje słowo.

Jak widać Jesteś Notorycznie Banowany ciągle za to samo.

Nikomu nie daje Bana za darmo bądź bez podstaw.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...