Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155011 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Av3 x_O Godzina, data zdarzenia: 16:01 17.05.2014 Mapa: de_westwood_big STEAM_ID / IP:------- Uzasadnienie: podczas rozgrzewki szedłem aby zabić kolesia nożem i jakiś koleś wrzucił na mnie m4 , zabiłem jednego alo 2 gości przez przypadek ... jakis admin o nic nie pytał , nie upomniał odrazu dał mi bana ... mam nadzieję że przywrócicie mnie do gry -.- gram na servie CoDMoD 400 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Maja 2014 #155020 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Poprosimy EvO o wyjaśnienie koledze jego błędu. Oczywiście jeden punkcik w prezencie za jakże efektowny tytuł tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155021 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 a moglibyście zdjąć mi tego bana gościu rzucił we mnie tym m4 i za to bana dostałem tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155024 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Ten ,, frajer " to gosciu ktory we mnie rzucil a nie admin ,, kolego " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Maja 2014 #155025 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Otóż drogi kolego,bana dostałeś ode mnie i nie zostanie zdjęty. Na serwerze obowiązuje regulamin, którego w tym momencie nie przestrzegałeś, na rozgrzewce obowiązuje całkowity zakaz używania innej broni niż knife.. Sam przyznałeś, że zabiłeś gości z m4, mianowicie dwóch. 19. Zakaz używania jakiejkolwiek broni (w tym rakiet, min, autodestrukcji, granatów i "ks") prócz noża podczas rozgrzewki (również tej zdobytej w czasie trwania rozgrzewki). (Ban 30 min) zapewne dostałeś perk z bronią z paczki, a nikt w Ciebie niczym nie rzucił.... ban nie jest długi odczekaj do końca i nie rób zamieszania + zapoznaj się z regulaminem póki masz czas. Myślę, że temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Maja 2014 #155032 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 To nie jest skarga, tylko odwołanie, dlatego też zamykam. EvO wszystko wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 17 Maja 2014 #155033 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi