Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Spark

Kenpachi Zaraki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Sparhawk , dawniej znany z serwów i ts jako Kenpachi Zaraki

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7(nie potrafię pisać pluginów itp.)

Staż w CS-sie: Kilka lat już , 2-3 może więcej

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: I tu jest pies pogrzebany bo jak grałem jeszcze pod koniec tamtego roku to miałem więcej niż te 30h przegrane ale sprawdzam każdy możliwy nick i nigdzie nie ma , to samo z cod 200 mam , a tam adminem byłem do tego.

Dlaczego TY .!: Można się ze mną bez problemu skontaktować na steamie, jestem dosyć często na cs'ie , potrafię rozpoznać czita , wchodzę często na forum i widzę co się dzieje.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilka h , zależy od obowiązków i dostępnego czasu.

Kontakt: gg,steam,forum,serw

prosiłbym o nie odrzucenie podania tylko dania chociażby tygodnia czasu na próbę i wtedy sami zadecydujecie czy warto zostawić na dłużej , a się nie zawiedziecie.Gdy bylem admem na 200 nie bylo na mnie skarg a wydaje mi sie ze ani Salezian ani pozdro nie mieli ze mna problemow i byli zadowoleni z mojego adminowania.

Gość Guest

Może często nie gram na 400 ale grałem za czasów 800. I kepachi na 200 był wspaniałym adminem jak miałem opiekuna. Masz moje tak z powodu dobrrego adminowania. :)

Gość Guest

jak grałeś pod koniec tamtego roku? bo żarty... daj link z GT z Twoim aktualnym nickiem. KSI 30h zrobił w pare dni, widocznie mu zależało. udowodnij że Tobie też zależy i wbij godziny. potrzeba adminów którzy są aktywni teraz a nie pod koniec tamtego roku. od tamtej niedzieli mam przegrane ponad 20 godzin a na serwerze Cię nie widziałem.

wybacz ale póki co NIE.

Gość Guest

Jest bardzo niewielu adminów to fakt, ale przyjmowanie osób "na pałę" które nie są aktywne też moim zdaniem jest bezcelowe nie często widuje Cię na serverze a jestem naprawdę bardzo często ;)

Pograj ten tydzień po godzinie/dwie i wbijesz to minimum które jest potrzebne bez jakiejkolwiek potrzeby dawania Ci administratora na próbę ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...