.:Vipo:. Napisano 16 Maja 2014 #154637 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Wpadłem na taki pomysł ,aby zrobić plakat (kartka A4) naszej sieci Ktoś zrobi wzór plakatu ,każdy wydrukuje przykładowo 10 sztuk takich plakatów i rozwiesi je po swoim mieście .Myślę że to dobra reklama serwerowni . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 16 Maja 2014 #154638 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Plakat powinno się drukować w drukarni na specjalnym papierze, na zwykłej kartce A4 kolory się różnią i obraz nie wydrukuje się w całości, nie sądzę też żeby każdy był od razu chętny marnować tusz czy atrament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154695 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Plakat powinno się drukować w drukarni na specjalnym papierze, na zwykłej kartce A4 kolory się różnią i obraz nie wydrukuje się w całości, nie sądzę też żeby każdy był od razu chętny marnować tusz czy atrament. No To nic nie da, prędzej ludzie nas wyśmieją Serwerownia jest rozwinięta, nie ma co się bawić takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Maja 2014 #154722 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Pomysł może i dobry lecz wątpię ze skuteczny, u mnie w mieście było coś podobnego pewnej sieci tyle ze tylko był " IP serwera i nazwa sieci " na małej ulotce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #154802 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nie no to nie przejdzie . Sieć jest już dobrze rozwinięta, mamy 11 tysięcy użytkowników. Ludzie by nas wyśmiali po takiej reklamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi