Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154379 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Sory,że bez wzoru ale pisze z telefonu. Chciałbym zgłosić ze od dnia dzisiejszego czyli (15.05.14 do nie mam pojęcia kiedy) wiem, że napewno w niedzielę będę mógł zagrać a kolejne dni raczej nie, powód tej nieobecność jest prosty nie będzie mnie w domu tak długo by starczyło mi czasu na granie. Dzięki za wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Maja 2014 #154380 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 W porządku, jesteś usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Maja 2014 #154381 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi