Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154268 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Mam takie pytanko. A mianowicie : dlaczego admin VenoM< | jest adminem? Może to głupio brzmi ale na większości takich sieci serwerów jak ta coś takiego by nie przeszło. Osoba która na 37 serwerów ( na daną chwilę tyle mi się wyświetliło) ma 18 aktywnych banów w większości za cheaty? Kto może nam udowodnić że jego sysokie staty i zazwyczaj top1 w stat nie jest tylko zasługą wh aima czy tam innych? Sory nie znam innych a i te ze słuchu tylko. Podaje stronkę na której jest aż czerwono od banów. http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:12613873 Tam może się za bardzo rozpisałem ale pytanie miało brzmieć dlaczego on jest adminem i jakie mamy dozody że czysto gra? Podobno cheaty można włączać i wyłączać w trakcie gry więc skąd pewność że nie wyłącza na czas skanowania czy jak to się tam zwie? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Maja 2014 #154273 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Po pierwsze temat ten założyłeś nie w tym dziale co trzeba VenoM nie ma admina na cod 200.Po drugie z tego co mi wiadomo nasza siec nie bierze pod uwagę tego typu banów .Jeśli masz jakieś dowody na to ze admin VenoM gra nie czysto na jakimś z serwerów naszej sieci to proszę o ich przedstawienie na forum w odpowiednim dziele na forum. Pozdrawiam FiGhT3r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 15 Maja 2014 #154274 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi