JNSRR Napisano 15 Maja 2014 #154215 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Nick: JN$RR Wiek: 15 (rocznikowo 16) Data rejestracji na forum: 29 Grudnia 2013 Czas spędzony na forum: około 31h. Doświadczenie w ocenianiu: byłem skargorozpatrywwczem na jednym serwerze, należałem do ubt na innym serwerze. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: tak na serwerze, SS's Dlaczego Ty?: Chcę jakoś pomóc serwerowni oraz chcę się "podzielić" Coś od siebie: Jestem Adminem Jail oraz dd2/inf i grafikiem, a teraz jeszcze startuje na ubt. To wszystko mnie nie obciąży, ponieważ Jail na razie nie jest dyspozycyjny i mało graczy (praktycznie 0), dd2/inf żeby sobie pograć w cs i zrobić coś dla serwera oraz grafik żeby kształcić swoje umiejętności . "Poduczyłem" się trochę nie lecę na rangi chcę wszystkiego spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Maja 2014 #154216 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 to twoje 4 podanie w tak krótkim czasie "poduczyleś" sie i twierdzisz ze ogarniesz w co nie wierze ,dostales nie dawno admina na dd2/inf zajmij sie tym serwerem bo jest tam co robic ogladaj demka innych graczy np z ac czy bl zeby pocwiczyc ich rozpisywanie a kolejne podanie napisz za miesiac dwa ogarnij rangi które masz bo gonitwa po nastepne nie przyniesie nic dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Maja 2014 #154217 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi