Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154193 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 [align=center]Witam, od razu piszę, że podanie składam po 7 dniach od poprzedniego za zgodą @Consecuente.[/align] [align=center] [/align] Nick: FAAAJNY Wiek: 12, 13 w lipcu. Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre, kilkakrotnie już byłem adminem w tym 3 razy na Only DD2. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedzmy, 7,5-8/10, bo nie umiem pisać pluginów. Staż w CS-sie: 2 lata, ostatnio wybił rok na Steam. Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: #1 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search #2 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27032/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem aktywny na serwerze, lubię na nim grać. Denerwują mnie ludzie bezczelni, którzy nie posiadają za grosz kultury. A o takich nie trudno, kiedy nie ma admina. Na serwerze jest bardzo mało adminów, jak na tak dużą ilość graczy i potrzeba pomocy, jako, że jestem doświadczony i uważam, że nadaję się na tą funkcję składam podanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Co najmniej godzinę dziennie. Kontakt: Steam, FAAAJNY | Multi-Head.pl I bardzo bym prosił o nie skreślanie mnie z powodu wieku . To dla mnie tylko cyfry, które przy dobrym zachowaniu danej osoby nie mają znaczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 15 Maja 2014 #154195 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Skoro dostałeś zgodę od @Consecuente, to jestem w stanie Ci dać tak. Aktywny oraz ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Maja 2014 #154197 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Na nie. Nie spełniasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Maja 2014 #154207 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Na tak. Jak na swój wiek bardzo ogarnięta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154211 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Niestety jestem na nie. -Nie spełniasz podstawowych wymagań i ostatnio oszukałeś w podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154212 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Co by nie było - jak dla mnie to nie jest wiek na taką funkcję. acha i jeszcze jedno : '' jako że jestem doświadczony ", tylko w czym jak niedawno zacząłeś przygodę z " życiem" P.S ( 2 edycja ) śmieszne byłoby , żeby admin ( choć nie musi ) nie mógłby odezwać się na mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #152544 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Co by nie było - jak dla mnie to nie jest wiek na taką funkcję. acha i jeszcze jedno : '' jako że jestem doświadczony ", tylko w czym jak niedawno zacząłeś przygodę z " życiem" Jak to w czym doświadczony? Na pewnej sieci ludzie mi ufali i tam zdobyłem doświadczenie jako admin. @Down. Ty mnie nawet nie znasz, ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154219 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Z całym szacunkiem , ale poprostu mnie to śmieszy w czymkolwiek jakbyś nie napisał , że jesteś doświadczony:) Szukam pracy : " 12letni,miły, łatwo nawiązujący kontakty, uczciwy , z doświadczeniem " - przepraszam już się nie nabijam, nie miej mi tego za złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2014 #154223 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Gra jest dla ludzi mających ukończone 16 lat więc rodzice by nie byli z Ciebie dumny jakby sie dowiedzieli w jakie gierki grasz Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Maja 2014 #154233 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hmm, kilka dni temu rozmawialiśmy na temat twojego podania, mimo deklaracji postanowiłeś postąpić inaczej, czym utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jeszcze do tej funkcji nie dojrzałeś. Szkoda, że twoje słowa były tak naprawdę puste i nie nie znaczące, bo mimo twojego wieku miałem cię za konkretną osobę. Straciłeś sporo w moich oczach, ale jesteś jeszcze młody i wiem, że możesz na swoją szansę zapracować. Nie zapominaj o cierpliwości oraz o tym, że kolorki nic dla nas nie znaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 15 Maja 2014 #154321 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Trochę jednak za wcześnie na rangę admina dla Ciebie, jeszcze mało czasu minęło od Twojego wybryku. Tak jak napisał n-ty możesz zapracować sobie na tą szanse , ale sam widzisz jeszcze na nią za wcześnie , staraj się pokaż że naprawdę Ci zależy i napisz podanie ponownie powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Maja 2014 #154326 Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362035 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi