Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]FAAAJNY V2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

[align=center]Witam, od razu piszę, że podanie składam po 7 dniach od poprzedniego za zgodą @Consecuente.[/align]

[align=center] [/align]

Nick: FAAAJNY

Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre, kilkakrotnie już byłem adminem w tym 3 razy na Only DD2.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): Powiedzmy, 7,5-8/10, bo nie umiem pisać pluginów.

Staż w CS-sie: 2 lata, ostatnio wybił rok na Steam.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:

#1 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search

#2 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27032/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search

Dlaczego TY .!: Ponieważ jestem aktywny na serwerze, lubię na nim grać. Denerwują mnie ludzie bezczelni, którzy nie posiadają za grosz kultury. A o takich nie trudno, kiedy nie ma admina. Na serwerze jest bardzo mało adminów, jak na tak dużą ilość graczy i potrzeba pomocy, jako, że jestem doświadczony i uważam, że nadaję się na tą funkcję składam podanie.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Co najmniej godzinę dziennie.

Kontakt: Steam, FAAAJNY | Multi-Head.pl

I bardzo bym prosił o nie skreślanie mnie z powodu wieku :). To dla mnie tylko cyfry, które przy dobrym zachowaniu danej osoby nie mają znaczenia ;).

Gość Guest
Napisano

Niestety jestem na nie.

-Nie spełniasz podstawowych wymagań i ostatnio oszukałeś w podaniu.

Gość Guest
Napisano

Co by nie było - jak dla mnie to nie jest wiek na taką funkcję.

acha i jeszcze jedno : '' jako że jestem doświadczony ", tylko w czym jak niedawno zacząłeś przygodę z " życiem" :)

P.S ( 2 edycja ) śmieszne byłoby , żeby admin ( choć nie musi )  nie mógłby odezwać się na mikro :D

Gość Guest
Napisano

Co by nie było - jak dla mnie to nie jest wiek na taką funkcję.

acha i jeszcze jedno : '' jako że jestem doświadczony ", tylko w czym jak niedawno zacząłeś przygodę z " życiem" :)

Jak to w czym doświadczony? Na pewnej sieci ludzie mi ufali i tam zdobyłem doświadczenie jako admin.

@Down. Ty mnie nawet nie znasz, ale ok.

Gość Guest
Napisano

:) Z całym szacunkiem , ale poprostu mnie to śmieszy :D w czymkolwiek jakbyś nie napisał , że jesteś doświadczony:)

Szukam pracy : " 12letni,miły, łatwo nawiązujący kontakty, uczciwy ,  z doświadczeniem :D " - przepraszam już się nie nabijam, nie miej mi tego za złe :)

Gość Guest
Napisano

Gra jest dla ludzi mających ukończone 16 lat więc rodzice by nie byli z Ciebie dumny jakby sie dowiedzieli w jakie gierki grasz 

Na nie

Napisano

Hmm, kilka dni temu rozmawialiśmy na temat twojego podania, mimo deklaracji postanowiłeś postąpić inaczej, czym utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jeszcze do tej funkcji nie dojrzałeś.

Szkoda, że twoje słowa były tak naprawdę puste i nie nie znaczące, bo mimo twojego wieku miałem cię za konkretną osobę. Straciłeś sporo w moich oczach, ale jesteś jeszcze młody i wiem,

że możesz na swoją szansę zapracować. Nie zapominaj o cierpliwości oraz o tym, że kolorki nic dla nas nie znaczą.

Napisano

Trochę jednak za wcześnie na rangę admina dla Ciebie, jeszcze mało czasu minęło od Twojego wybryku. Tak jak napisał n-ty możesz zapracować sobie na tą szanse , ale sam widzisz jeszcze na nią za wcześnie , staraj się pokaż że naprawdę Ci zależy i napisz podanie ponownie powodzenia.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
  • Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...