Gość Guest Napisano 14 Maja 2014 #154001 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Nick: Sebek Wiek: 16,5 Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już tutaj adminem,ale z 2 lata temu,miałem przerwe w cs-ie ,mysle,ze H@ pamietaja mnie,a szczegolnie aquax .Pozatym na jeszcze 2 innych serwerowniach byłem adminem. Znajomość AMXX w skali 1-10: 8 Staż w cs`ie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty!: Ponieważ często jak jestem na serwerze nie ma admina,a cziterzy są,wiec zrobiłbym porządek. Czas jaki dziennie poświecasz na cs`a:zależy też od dnia,ale zawsze przynajmniej z 2-3h jestem Kontakt:gg 12939512 Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Maja 2014 #154009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Otóż wszystko jest w porządku, lecz brakuję Ci godzin. 9 to zdecydowanie za mało. Daj się poznać (porozmawiaj ze mną na steam-ts) i wtedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Maja 2014 #154010 Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi