Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie admin tf2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:DyWAn

Doświadczenie (w byciu adminem):Dosyć duże obecnie nie jestem adminem na żadnym serwerze ale kiedyś byłem wzorowym adminem.

Znajomość SM(W skali 1-10):8

Staż w tf2:Trzy lata

Steam ID:STEAM_0:1:36635301

Link do godzin:http://steamcommunity.com/id/mphthrddhtujh/

Dlaczego ty!:Uważam,iż jestem osobą  odpowiedzialną oraz bezkonfliktową.Zawsze staram się dojść do kompromisu.Wiele razy pomagałem nowym graczom, a nie tak jak inni tylko ''hejtować''.

Czas jaki dziennie poświęcasz na tf2: W tygodniu 4-5 godzin w weekendy dużo więcej praktycznie cały dzień.

Kontakt:Steam,czasem ts3

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość Guest

Dlaczego nie Ty: Uważam, że jesteś osobą nieodpowiedzialną i konfliktową.

Jaki jest sens składać podanie niedługo po tym, jak poprzednie zostało odrzucone?

EDIT: Nie chodzi mi o sztywne zasady, tylko o zdrowy rozsądek. Co się od tego czasu zmieniło? Nic. Jest takim samym człowiekiem jakim był.

Gość Guest

EvO (dziś, 09:33):

Hmm z tym podaniem"niedawno odrzuconym" to nie jest dobry powód. Na złożenie następnego podania podrzuceniu trzeba odczekać 14dni.

Hmm czyli rozumiem ze można składać podania co 14dni, aż do skutku ? (bez sens, dwa razy odrzucone podanie)

Nie zmieniam decyzji z ostatniego podania,  czyli dalej NIE. Także popieram zdanie Grego.

Pisząc do mnie co dzień, myśląc ze się zakolegujesz i poprę Cie w podaniu na admina to jesteś w błędzie.

Jak sadze tak było z Poison

, może i tez przekupiłeś ? Parrot ?? Tez ten twój nieokrzesany język... jak idzie zauważyć w poniższym wycinku z czatu na steam.

Pokaż ukrytą zawartość

21:39 - DyWAn: Podszywałem sie pod admina.Liczę na zbanowanie na tym serwerze dziękuję,pozdrawiem i przepraszam całą administracje mutli-heada.

(tego już nie będę komentował)

Gość Guest

Absolutny brak kultury. Rozważanie takiego podania jest obrazą naszego serwera. Nie piszcie mi w takim przypadku o tym, że po 14 dniach można składać podanie ponownie, bo to wskazuje na problemy z logicznym myśleniem.

Pozdrawiam,

Grego

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...