gURna picza Napisano 13 Maja 2014 #153673 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 1. Nick z TS: gURna picza 2. Kto zawinił / problem: Nie mam pojęcia. / Mam bana na 4h. Zacytuję powód: "Podobno chciałeś bana." 3. Opis sytuacji / problemu: Siedziałem cały czas na moim prywatnym kanale. Jakieś 30 min temu wyszedłem z TS' a na rolki. Odpalam TS' a, próbuję wbić na multi-speak.pl a tam piękny powód, który wyżej wymieniłem. Poprosiłbym o jakieś dowody, przyczyny, ponieważ chciałbym jeszcze sobie porozmawiać dzisiaj. Trochę to smutne, że osoba wyższej rangi na TS daje bana i to jeszcze z tak śmiesznym powodem. Widać nie dojrzała emocjonalnie, aby pełnić taką funkcje. No cóż, poczekajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Maja 2014 #153701 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 To była chyba jakaś pomyłka. /Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 13 Maja 2014 #153702 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi