Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153623 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Twój nick podczas gry:pozdro600 Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Badi. [AMXBans] Pozostalo ci 1 dzien , 7 godzin , 31 minut i 42 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : pozdro 600 [AMXBans] Powod : ' Obraza http : [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 53442311 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Badusku nie wiedziałem że za obraze swojej osoby jest ban Wytłumaczysz mi to? Nie mogę samego siebie wyzywać? Nie pokazuj mi ss bo wiem o jakiego ci chodzi. I nie pisałem tam żadengo nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 13 Maja 2014 #153624 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 http://www30.speedyshare.com/2Cc6C/download/2014-05-13-00001.jpg Tyle w tym temacie. Podobno piszesz do innych osób, że jesteś NIETYKALNY na naszej sieci. | | | | | | \/ Nie jesteś Lepiej módl się, żebym tych screenów nie zobaczył, bo chroniąc się tym, że znasz administrację tylko narobisz sobie wrogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 13 Maja 2014 #153634 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Ban słuszny. Nic dodać, nic ująć. Powód bana wyjaśniony dogłębnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 13 Maja 2014 #153635 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi