Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153548 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nick cheat`era: El.Pedro Spizgany Mocno Godzina, data zdarzenia: ok. 16:50 Mapa: De_dust2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/yZrMZ/pedro.dem STEAM_ID/IP cheat`era: ip nie mam, bo amx_ip nie dziala ;/ Uzasadnienie: Według mnie jest odpalony, za bardzo nie widać na demku które nagrałem, ale gracz bardzo podejrzanie gra, strzelał przez smoke na wcześniejszych mapach, i mówił że to skan ... Ja mu nie wierze, w szczególności że to jest NS, a ja z góry, nie ufam dobrym NSom, bo 80% z nich to odpaleni gracze. Dodałbym jeszcze link z HLTV ale to trzeba poczekać z 20 min. Ps. To wycinek z konsoli, po wpisaniu "status", wątpie że to pomoże ale może jednak #20 "El.Pedro Spizgany Mocno" 398 STEAM_2:0:431142540 19 43:02 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Maja 2014 #153637 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Gracz własnie dostał dziś bana z powodem wstaw ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Maja 2014 #153638 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi