Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #152592 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam all ! Z tej strony "bZn". pewnie mnie kojarzycie z serwera Panowie mam ogromna prosbe !! Bede bardzo wdzieczny za udzielenie prawidlowej nazwy tej piosenki ! Mianowicie : Nie pamietam dokladnie do jakiego zespolu zostala "przydzielona" ( chodzi mi o TT albo CT). n-ty-dzien napisales w temacie tytuly aktualnych rs'ow ale 1 piosenka to jest jakis remix. Tytul : Energy Mix Mixed by DJ Thomas and DJ Hubertuse Panowie bardzo was prosze napiszcie mi (DOKLADNY) tytul 2 piosenek ktore graja w CT i TT. Prosze tez ludzi "z gory" o nie przenoszenie tego tematu gdzies indziej albo kasowanie go.... troche wyrozumialosci PS: Pozdrawiam cale all !!!!!! i za pomoc dziekuje bZn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153462 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Takie coś to na PW do opiekuna serwera Spam się tu zrobi nie potrzebnie ;D To tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Maja 2014 #153465 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Tylko znajac zycie Opiekun nie zwroci szegolnie na to uwagi , poniewaz ma wazniejsze sprawy na glowie niz jakis tytul piosenki ^^. Napisalem specjalnie nowy temat , zeby "wszyscy" zobaczyli o co prosze i jezeli ktos wie jak mi pomoc to niech to zrobi ;] To na tyle z mojej strony. Mam nadzieje ze moj temat nie trafi do kosza do czasu jego rozwiazania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Maja 2014 #153493 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Zgłoś się do mnie na PW, wieczorem odkopię ci ten utwór i wyślę tytuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Maja 2014 #153494 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi