Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 #153382 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nick: ParrotCraft Wiek: 16 Doświadczenie: Administracja wielu serwerów TF2 jak i CS. Prowadzenie własnego serwera CS. Były administrator W*******r Znajomość SourceMod: 8/10 Staż w TF2: Razem ponad 500 godzin. Steam ID: - Obecn e (STEAM_0:0:86294911) - Przejściowe (STEAM_0:1:54931882) - Zbanowan e (STEAM_0:0:56583438) Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego ty: Nie wdaję się w dyskusję z graczami. Kara za złe uczynki musi być. Mimo wszystko staram się być miły dla innych. Znam serwer jak własna kieszeń. Jednymi z moich ważniejszych cech są pisanie poprawnie w J. Polskim i nie używanie przekleństw. Szczerze to nie wiem czy to dobra cecha czy złą ale jestem wielkim perfekcjonistą. nigdy nie zostawiam czegoś popsutego lub niedokończonego. Mogę się pochwalić bardzo wielką odpowiedzialnością. Gdy powiem że coś zrobię to to zrobię. Obecnie zmieniłem się od ostatniego podania. Z moich ok. 50 godzin na tym koncie bardzo dużo poszło na wsztrzyka. Gram tam na prawdę sporo a widzę często dzieci które nie umieją się zachować np. skaut który latał celowo ciągle i zabijał tylko mnie po czym bezczelnie się śmiał na czacie głosowym. Czas jaki dziennie poświęcasz na TF2: 2-3 godzinki zależy od humoru Kontakt: PW, Skype: antonios171. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Maja 2014 #154026 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2014 #184798 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Jestem na nie ponieważ mało postów jeśli chcesz być adminem powinneś być bardziej aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185493 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A ja jestem na tak moim zdaniem ilość postów nie powinna mieć bardzo dużego wpływu skoro spełnia się inne wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lipca 2014 #185631 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Myśle, ze aktywnosc na forum nie powinna miec tutaj duzego wpływu. Ale i tak niestety jestem na nie, poniewaz według mnie grasz w ta gre za krótko i nie udzielasz sie na serverze zbyt duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2014 #191585 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi