Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 #153260 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nick: T1M3 Wiek: we wrześniu 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj już adminem i nie było na mnie skarg więc raczej spore :E Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Dokładnie nie pamiętam ale gdzieś ok. 5 lat(steam i nonsteam) Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametrack...2.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Potrafię dogadać się z każdym, zawsze jestem bezstronny. Jestem miły i rzetelny w wykonywaniu obowiązków( jak ostatnio byłem adminem to żadnej skargi na mnie nie było która by była uzasadniona). Jestem ogarniętym człowiekiem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od Poniedziałku do Piątku: 3-4h w weekendy różnie ale powyżej 4h. Kontakt: STEAM(RobSon), Forum, TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 #153267 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nie spelniasz wymagan, nie znam cie jestem na NIE, daj się poznać pograj dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 12 Maja 2014 #153274 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Nie spełniasz wymagań minimum przegranych godzin to 50 Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi