lil Kapi Napisano 11 Maja 2014 #152087 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 a tak wgl to poco adminowi micro przecież ma admin say i tam może pisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Maja 2014 #153030 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Takie są wymogi. Jesteśmy od przestrzegania zasad a nie od zmieniania lub łamania. A co do pytania dokładniej to parę przykładów: 1. Wchodzę na serwer i wiem, że grasz Ty a nie babcia, ciocia, wujek czy nawet pies. 2. Admin szybciej udzieli pomocy, wytłumaczy zasady lub rozwiąże spory. Myślę, że wyjaśniłem wszystko jasno i dokładnie, dlatego też zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Maja 2014 #153032 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi