Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 #152502 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Nick: Wizz Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 26 sty 2014 Czas spędzony na forum: 11d 4h 16m 40s Doświadczenie w ocenianiu: można powiedzieć, że spore Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?: jeżeli chodzi o zrobienie mi ss to oczywiście Dlaczego Ty?: Często jestem an 4um, myślę, że mógłbym spróbować Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 2/5h Coś od siebie: Czekam na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Maja 2014 #152516 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 11 Maja 2014 #153029 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi