Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152392 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:TERAZ 23:00 2014-05-09 Nick admina/gracza, który zawinił:BUCZA Dowody: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b90d37c687918c9.html Świadkowie:serwer Uzasadnienie:na ss widać co napisałem i dostałem bana na 30min pozdrawiam. ADMIN NIE POWINIEN BYĆ KATEM JAKIMŚ TYLKO POWINIEN OGARNĄĆ SYTUACJĘ , A NIE OD RAZU BANOWAĆ POZDRAWIAM TEGO ADMIINA. AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: bula [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Elite-skill.eu [AMXBans] Powod: 'ogar' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:3808244' [AMXBans] Twoje IP: '91.237.136.138' [AMXBans] =============================================== PRO+MOC=JA bY Zi0LEKTHC : /menu MeDzInA killed Riviqu with ak47 *** Paulina. killed PRO+MOC=JA bY Zi0LEKTHC with a headshot from deagle *** Marijuana : Bula ale beka z Ciebie jest ostra Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Maja 2014 #152410 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 również nie widziałem obrazy buła moze przedstawisz nam jakis dowod w jaki sposob zostales obrazony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152414 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już i tak ban zaraz minie , ale ogarnijcie tego chłopaczyne człowiek zmęczony po całym dniu pracy wchodzi , a tu jeszcze bucza na serwerze gra nooo i banami sypie od lewej do prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 #150513 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Ja też nie widzę żadnej obrazy. Ban już dawno wygasł, więc skargę zamykam, a admin dostaje upomnienie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2014 #150500 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi