Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152164 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Piszę ten post ponieważ po raz kolejny wyskakuje mi informacja, że został zbanowany inny gracz ( którym nie grałem, to nie byłem ja ). Proszę o odbanowanie abym mógł kontynnuować grę. Pozdrawiam. Twój nick podczas grania: Tasiolo Godzina, data zdarzenia: - Mapa: - Link do screenów: - STEAM_ID / IP: 217.171.56.29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Maja 2014 #152168 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ban jest na 217.171.56.29 ty namiot piszesz z innego dodatkowo ban jest na fakesteam id czyli powinieneś wejść bez problemu wystarczy reinstalacja csa namiot sam ban nie zostanie zdjęty ponieważ czit zostałby odbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Maja 2014 #152169 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi