Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151918 Napisano 8 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Papa // Biger Godzina, data zdarzenia: około 17.30 7 maja STEAM_ID / IP: moje IP 193.19.165.67 Uzasadnienie: Na początku bym prosił nie traktować mnie z automatu i w 10 minut zamykać temat. Ja na prawdę nic złego nie zrobiłem, po prostu laik jestem i mam problemy z przedstawieniem swojej niewinności. Przeczytałem poradnik jak zrobić Screany i jak je wrzucić, tak też zrobiłem. Potem okazało się, że źle, że coś jest zmodyfikowane. Moja modyfikacja polegała tylko na odpaleniu tych plików w zalecanym programie i ich spakowaniu, nic więcej nie ruszałem. Po tym wszystkim spakowałem pliki chyba w końcu jak należy: http://www56.zippyshare.com/v/89014258/file.html Okazuje się, że niektóry są takie same. No ale co ja na to poradzę? Nie mam innych plików, pokazują mi się tylko: HalfLife00 HalfLife01 HalfLife02 HalfLife03 HalfLife04 I te wszystkie przedstawiłem. Skoro niektóre są takie same to gdzie są inne ? W sensie, gdzie ich szukać to je wrzucę, nie ma problemu, nie mam nic do ukrycia. Bardzo bym prosił o pomoc bo samemu widać, że mi to marnie idzie
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151996 Napisano 8 Maja 2014 Nie przenoś ani nie otwieraj tych plików. Zaznacz je tylko tam gdzie były oryginalnie i spakuj jakimkolwiek programem do tego stworzonym (winrar, 7 zip, zip...). Jeśli tak zrobisz żadnej modyfikacji nie będzie a wtedy dam Ci UB. Takowa sytuacja więcej się nie powtórzy, więc niech nikt nie liczy na łaskę kierując się tym wątkiem.
gURna picza Napisano 8 Maja 2014 #152054 Napisano 8 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
8 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
gURna picza 1 post
Popularne Dni
8 Maj 2014
3 posts