Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151918 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Papa // Biger Godzina, data zdarzenia: około 17.30 7 maja STEAM_ID / IP: moje IP 193.19.165.67 Uzasadnienie: Na początku bym prosił nie traktować mnie z automatu i w 10 minut zamykać temat. Ja na prawdę nic złego nie zrobiłem, po prostu laik jestem i mam problemy z przedstawieniem swojej niewinności. Przeczytałem poradnik jak zrobić Screany i jak je wrzucić, tak też zrobiłem. Potem okazało się, że źle, że coś jest zmodyfikowane. Moja modyfikacja polegała tylko na odpaleniu tych plików w zalecanym programie i ich spakowaniu, nic więcej nie ruszałem. Po tym wszystkim spakowałem pliki chyba w końcu jak należy: http://www56.zippyshare.com/v/89014258/file.html Okazuje się, że niektóry są takie same. No ale co ja na to poradzę? Nie mam innych plików, pokazują mi się tylko: HalfLife00 HalfLife01 HalfLife02 HalfLife03 HalfLife04 I te wszystkie przedstawiłem. Skoro niektóre są takie same to gdzie są inne ? W sensie, gdzie ich szukać to je wrzucę, nie ma problemu, nie mam nic do ukrycia. Bardzo bym prosił o pomoc bo samemu widać, że mi to marnie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151996 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Nie przenoś ani nie otwieraj tych plików. Zaznacz je tylko tam gdzie były oryginalnie i spakuj jakimkolwiek programem do tego stworzonym (winrar, 7 zip, zip...). Jeśli tak zrobisz żadnej modyfikacji nie będzie a wtedy dam Ci UB. Takowa sytuacja więcej się nie powtórzy, więc niech nikt nie liczy na łaskę kierując się tym wątkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 8 Maja 2014 #152054 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi