norbiT Napisano 1 Lutego 2016 #392002 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Twój nick podczas gry: norbiT69 Godzina, data zdarzenia: 20;03, 2016-02-01 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: 83.10.213.23 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Czitujesz:)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:4:1598354549' [AMXBans] Your IP: '83.10.213.23' [AMXBans] ======================================= CO TO WGL JEST ?? NA JAKIEJ PODSTAWIE ADMIN TAK TWIERDZI ?? NIE UZYWALEM ZADNYCH HACKOW. JUZ Z 45 MIN WCZESNIEJ DOASTALEM SS I OD RAZU UB A TERAZ NAGLE TAKI POWOD NO SUUUPER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 1 Lutego 2016 #392016 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 @@Mentosik. znalazłem go! XDD @@astroe zapraszam do przedstawienia demka oraz jego rozpisania! Administrator ma na to 24 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 1 Lutego 2016 #392027 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Demko ze starej mapy zgubilem, bo nagrywalem Cię na koncowce 1 mapy i poczatku drugiej http://www110.zippyshare.com/v/eTwpUSKC/file.html 8.43 czyściutko 9.31 mamy wyłączony radar(the enemy coś tam our radar), podążanie za modelem 9.33 czysto 10.22 spalony hed Nie mogę się posilić demkiem hltv, ponieważ mimo moich próśb zarówno wczoraj jak i dzisiaj nikt nie jest w stanie go włączyć. Wiem że 2 spalone akcje nie są wystarczającym dowodem, jednak kolega będzie pilnie obserwowany, bo przeskoki są widoczne gdy ktoś go zaskoczy. ps. nie wiem kto Ci dał ssy, bo gracze na steam, czy wykupionych premkach najczęściej mają już anty ss, ba każdy lepszy plugin z czitami ma anty ss, więc ilość ssów którą robią admini jest po prostu żenująca, nie dość że nic a serwerze nie zmieniają, to dodają roboty ubt. Jedyne co im sie czasami uda to poirytowanie kogoś robieniem ssów 2 razy dziennie i kilka razy w tygodniu, bo i po co demko nagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi