Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151885 Napisano 8 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:Wczoraj Nick admina/gracza, który zawinił:Bad ek` Dowody: Cały serwer może poświadczyć Świadkowie: Ilva,kubuś itd Uzasadnienie:Co ten admin odwala dał mi bana na 1 h położyłem się spać dzisiaj wchodzę i wyskakuje mi takie coś dał mi przez konsole następnego bana na 1 dzień a miałem na i godzinę Ogarnicie go [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bad ek`. [AMXBans] Pozostalo ci 4 godzin , 59 minut i 12 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : `LwG#|pixel.| [AMXBans] Powod : ' placz / obraza / obraza po banie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Elite-skill.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4941538 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.91.61 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
jar|luki Napisano 8 Maja 2014 #151888 Napisano 8 Maja 2014 bedzie badek wyjasni sytuacje pewnie cos napisales po banie wiec czekamy na admina banujacego
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151999 Napisano 8 Maja 2014 Nie wiem, czy mogę się wypowiadać, ale byłam przy tym zajściu, a skoro ''cały serwer może potwierdzić'' i świadków owy gracz, `LwG#|pixel.|, dał ''(...) itd'', więc myślę, że mogę coś napisać. `LwG#|pixel.| dostał bana za obrazę Adama, jednak gdy dostał tego bana, zaczął ponownie wyzywać Badka od najgorszych. Myślę, że ban słuszny.
Strajk Napisano 8 Maja 2014 #152004 Napisano 8 Maja 2014 Także byłem przy tej sytuacji i mogę potwierdzić że ten gracz przesadzał
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #152006 Napisano 8 Maja 2014 Dziękujemy za skargę. Kłamstwo ma krótkie nogi. W nagrodę otrzymujesz ostrzeżenie na forum za niesłuszną skargę.
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #152007 Napisano 8 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
8 Maj
6
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 1 post
Strajk 1 post
Popularne Dni
8 Maj 2014