Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151885 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia:Wczoraj Nick admina/gracza, który zawinił:Bad ek` Dowody: Cały serwer może poświadczyć Świadkowie: Ilva,kubuś itd Uzasadnienie:Co ten admin odwala dał mi bana na 1 h położyłem się spać dzisiaj wchodzę i wyskakuje mi takie coś dał mi przez konsole następnego bana na 1 dzień a miałem na i godzinę Ogarnicie go [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Bad ek`. [AMXBans] Pozostalo ci 4 godzin , 59 minut i 12 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : `LwG#|pixel.| [AMXBans] Powod : ' placz / obraza / obraza po banie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Elite-skill.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 4941538 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.43.91.61 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 8 Maja 2014 #151888 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 bedzie badek wyjasni sytuacje pewnie cos napisales po banie wiec czekamy na admina banujacego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #151999 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Nie wiem, czy mogę się wypowiadać, ale byłam przy tym zajściu, a skoro ''cały serwer może potwierdzić'' i świadków owy gracz, `LwG#|pixel.|, dał ''(...) itd'', więc myślę, że mogę coś napisać. `LwG#|pixel.| dostał bana za obrazę Adama, jednak gdy dostał tego bana, zaczął ponownie wyzywać Badka od najgorszych. Myślę, że ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Maja 2014 #152004 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Także byłem przy tej sytuacji i mogę potwierdzić że ten gracz przesadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #152006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dziękujemy za skargę. Kłamstwo ma krótkie nogi. W nagrodę otrzymujesz ostrzeżenie na forum za niesłuszną skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #152007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi