Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie na Admina, Fajny.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: FAAAJNY

Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć dobre, 3 razy byłem adminem na OnlyDD2, dwa razy na BF2, dwa razy na Cod`zie i raz na TP.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 < Pluginów pisać nie umiem, edytować umiem tylko prefix np. z [HPK] na [Multi-Head.pl]

Staż w CS-sie: 2 lata, pod koniec kwietnia wybił rok na Steam.

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:

DD2 #1 -  http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search

DD2 #2 - http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27032/top_players/?query=FAAAJNY&Search=Search

Dlaczego TY .!: Polubiłem granie na tym serwerze, godziny mi zaczęły lecieć jak głupie, jednak kiedy ja gram często nie ma admina. DD2 #2 jest w dzień tak zapełniony jak jedynka, ale jest jedna duża różnica. Adminów na jedynce jest dwudziestu trzech (23), a na dwójce zaledwie siedmiu (7), to ponad dwa razy mniej. A serwer jak już wspomniałem kręci się równie dobrze. Potrzeba adminów na noc i dzień.  Na serwerze bardzo, ale to bardzo rzadko spinam, nie płaczę po padnięciu, staram się dużo trafnie zgłaszać na u@. Jak padnę to zawsze patrze się na tabele i pingi graczy, ludzi na spect. Jestem zaangażowany i to nie minie szybko.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:

Od pn. - czw. będę grał/gram od 600 - 735.  (Chyba, że zaśpię, a to się nie powinno zdarzać)

Od pt. - nd. gram w nocy od ~050 - 300.

Jak mam mało zadane to gram we wtorki i czwartki od ~1800 - 1900

A i zawsze w środę po lekcjach gram godzinę od 1240 - 1400.

Kontakt: Steam, FAAAJNY | brak skilla

[align=right]Pozdrawiam,[/align]

[align=right]Dawid.[/align]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...