ksiezyc Napisano 7 Maja 2014 #151780 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nick: P@PJEROWY XSJENZYC Wiek: 21 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 06 kwi 2014 Czas spędzony na forum: Time Online11h 24m 57s Doświadczenie w ocenianiu: Sam czasem patrzę i oceniam sobie ludzi, których zbanowałem. No i admin na FFA (byle komu ss nie daję) Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Obsługiwałem na innej serwerowni, co prawda 2-3 lata temu, ale sądzę, że to kwestia przypomnienia tylko Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze FFA, za wh. (UB oczywiscie) Dlaczego Ty?: Nie wiem, lubię pomagać innym, a widzę, że rekrutacja jest ON, więc chcę spróbować "A nóż się uda" Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jak wstaję o 12, to mniej więcej co godzinę patrzę czy jest jakiś nowy post w dziale FFA, kto wrzucił SS. Gdybym dostał tą rangę, to więcej bym siedział Coś od siebie: Lubię się całować i jeździć konno hahaha > Tak na serio, to sądzę, że przydała by się Wam jeszcze jedna osoba, do tej roli ) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Maja 2014 #149842 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Zdecydowanie za krótki staż na forum, żebyś mógł się ubiegać o range Admina UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Maja 2014 #149843 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi