Sy[K]uS Napisano 7 Maja 2014 #151537 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Mozna używać programów do rozjaśniania ekranu, chodzi o rozjaśnienie calej gry a nie tylko ciemnych miejsc. Proszę o odpowiedz kogoś z wyższych żeby nie było jakiś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 7 Maja 2014 #151538 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ja mam program do rozjaśniania ekranu GammaAdjuster program nie jest wspomagaczem do gry tylko do ekranu gram od dawna na tym programie zrzut z ekranu też wstawiałem było widać i nikt się nie przyczepił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151559 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Rozjaśniać ekran możesz sobie do woli, z tym nikt nigdzie nie robi problemu. Ja mam program do rozjaśniania ekranu GammaAdjuster program nie jest wspomagaczem do gry tylko do ekranu gram od dawna na tym programie zrzut z ekranu też wstawiałem było widać i nikt się nie przyczepił Problem dopiero pojawia się gdy ktoś używa takich programów do zwiększania widoczności przez smoke'i. Wtedy jest to wspomagacz i łapiesz bana za widzenie przez smoke'a. Sporo osób ułatwia sobie tak grę, wystarczy odpowiedni bind i w trakcie gry możesz sobie rozjaśniać smoke'a (np. scrollem) i spokojnie widzisz modele w sytuacji gdzie nie masz prawa kompletnie nic widzieć. Admini powinni być bardziej wyczuleni na tego typu rzeczy i robić częściej graczom ss'y, podczas gdy ktoś mocno bije przez smoke'i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Maja 2014 #151649 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Programy typu GammaAdjuster jak najbardziej dopuszczalne. Jak dobrze bla skomentował - wszystko z umiarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Maja 2014 #151650 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi