Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151517 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nick cheat`era: headshot sponsored by skow. Godzina, data zdarzenia: ok. 12, 07.05.2014 Mapa :DD2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):http://www55.zippyshare.com/v/23322007/file.html STEAM_ID/IP cheat`era: niestety trzeba będzie wyciągnąć z logów, bo zwiał zanim udało mi się sprawdzić Uzasadnienie:Demko wszystko pokazuje, mierzenie tak gdzie są przeciwnicy zanim wyjdzie zza ściany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151524 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Myślę, że jest czysty, ale niech się jarluki wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151527 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 O, skarga na mnie następna =D, i nie ZWIAŁ tylko dostał bana od tetrahydrocannabinol, temat już się rozstrzyga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151532 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 A to wybacz, chwilowo mnie nie było na serwie. Jednak wielokrotnie mierzył po ścianach akurat tam gdzie był przeciwnik zanim mógł go usłyszeć + akcja przy respie TT gdy mógł zabić widocznego gracza po prawej, ale się zasłonił i celował w drugiego po lewej, którzy przeładowywał akurat schowany za skrzynkami i chciał najpierw zabić jego bo nie mógł strzelać. Dla mnie odpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Maja 2014 #151543 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 czysto : http://multi-head.pl/topic/29149-headshot-sponsored-by-skow-poraz-enty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 7 Maja 2014 #151544 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi