isrin Napisano 6 Maja 2014 #151389 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nick: Biały95 Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 25 lipiec 2012 Czas spędzony na forum: Ponad 11 dni , nie mam teraz jak sprawdzić ponieważ nie ma panelu a w profilu nie pisze Doświadczenie w ocenianiu: Dobre a nawet bardzo dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście że tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Ponieważ ss'y sprawdzał bardzo dokładnie , byłem tutaj już UBT niżej podam moje nicki , sprawowałem się dobrze ,nie było ze mną problemów ale ostatnio miałem problemy z komputerem ( spalił się ) i nie miałem jak wejść na forum , ale zakupiłem nowy komputer i postaram się być tak samo aktywny jak kiedyś Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3h ( w odstępach ) Coś od siebie: Bardzo lubię pomagać ponieważ sprawia mi to przyjemność . jestem uprzejmy i lubię sobie pożartować może pamiętacie nicki moje stare nicki -SerGiej - Płetwa aka. Nurek -Deksu Jeżeli ktoś pamięta te nicki to pewnie pamięta jak się zachowywałem zawsze miły i uprzejmy , pomocny i bezproblemowy UBT miałem na nicku Płetwa aka. Nurek , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151397 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 przeczytaj dokładnie wymagania a później pisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151398 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi