Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151378 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 [align=center]Dowiedzmy się więcej o Tobie! [/align] Jeśli chcesz, aby ktoś z redakcji przeprowadził z Tobą wywiad, zastosuj poniższy wzór. ________________________________________________ Nick w grze/na forum: Dlaczego Ty?: Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Kontakt (steam, gg): Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: _________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 9 Maja 2014 #152139 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nick w grze/na forum:DR.ROZPIERDUCHA Dlaczego Ty?:Chciałbym aby ludzie dowiedzieli się o mnie więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:nie. Kontakt (steam, gg):steam: punker678 gg: 50141281 ale bardziej na gg pisać. Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:10.05.14 godz 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152208 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Nick w grze/na forum: LCk Dlaczego Ty?: Adminuję od jakiegoś czasu, a podejrzewam, że nie wszyscy jeszcze mnie znają Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie Kontakt (steam, gg): visual_might Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Jestem elastyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 #153142 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nick w grze/na forum: ManiaK :] Dlaczego Ty?: A wiec.. Jestem tutaj od maja 2011 roku. Starsi mnie z pewnością pamiętają, a nowi gracze z pewnością nie Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Kontakt (steam, gg): (ManiaK) Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Godziny wieczorne.. Dopasuje się do przeprowadzającego Pozdrawiam FonTeK / Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2014 #154785 Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Nick w grze/na forum: Wasyl91 Dlaczego Ty?: Chcial bym przedstawic sie. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: nie Kontakt (steam, gg): KKS[AWP] Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje sie do redaktora Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157580 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 ________________________________________________ Nick w grze/na forum: naZi. Dlaczego Ty?: Ponieważ nie mam co robić i mi się nudzi ^^ Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie Kontakt (steam, gg): Skype: naZi Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje się, może być teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164418 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: Blind. Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę wam się przedstawić i abyście mnie poznali. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nigdy, jestem nowy. Kontakt (steam, gg): 50058464 - GG. Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dopasuje się. W każdej chwili, czyli zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 11 Czerwca 2014 #164473 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: NikoS Dlaczego Ty?: Bo mi się nudzi :c Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie na tym forum. Kontakt (steam, gg): NikoS/masterjlb - 37371117 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Wieczór, gdzieś pomiędzy 18 a 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Czerwca 2014 #169895 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum:Rajder Dlaczego Ty?:Chcę aby pare ludzi na mh których mnie nie zna niech dowiedzą się trochę wijęcej o mnie/oraz nudzi mi się Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:Nie Kontakt (steam, gg):Steam:RajderV3 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:Dopasuje się Dzienkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171523 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Nick w grze/na forum: KoMuNa Dlaczego Ty?: Chciałbym,aby gracze którzy odwiedzają często Multi-Head mnie poznali lepiej.Jestem zwykłą osobą,ale możecie się dowiedzieć więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie ni było. Kontakt (steam, gg): Steam:KoMuNa GG:41787281 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Są wakacje więc mogę zawszę w godzinach porannych oraz wieczornych.Czyli jest to od godz. 8:00-15:00, lub 22:00-02:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173160 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nick w grze/na forum: Russkan Dlaczego Ty?: Lubię dzielić się swoimi pasjami, rozmawiać z ludźmi, poopowiadać o swoich osiągnięciach i wyczynach Jestem tu od dłuższego czasu i chcę, żeby mnie ktoś lepej poznał Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Ni miałem jeszcze wywiadu Kontakt (steam, gg): Steam: Russkan albo pw Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: jak pasuje redakorowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 #173273 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nick w grze/na forum: Mas3lko Dlaczego Ty?: Chciałbym zobaczyć jak to jest odpowiadać na pytania a nie zadawać Ponieważ kiedyś miałem redaktora ale to na innej sieci więc wiecie ... Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: NIE Kontakt (steam, gg): gg 42472019 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Zawsze kiedy jestem na gg lub na fourm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173296 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nick w grze/na forum:Latający Wibrator Dlaczego Ty?:Jestem nowym graczem, chciąłbym, aby ludzie/gracze dowiedzieli się czegoś więcej o mnie Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?:Dużo razy gracze przeprowadzali ze mną wywiady, lecz na tym forum jeszcze nie Kontakt (steam, gg):gg-37749207 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?:W każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2014 #179227 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Ja na nowo: Nick w grze/na forum: KoMuNa Dlaczego Ty?: Chciałbym,aby gracze którzy odwiedzają często Multi-Head mnie poznali lepiej.Jestem zwykłą osobą,ale możecie się dowiedzieć więcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie ni było. Kontakt (steam, gg): Steam:KoMuNa GG:41787281 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Myślę,że jak wrócę z tych krótkich wakacji tj. 21.07.2014r to w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 23 Lipca 2014 #183024 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Nick w grze : pokaz dupe Dlaczego ty ? : Chciałbym aby gracze poznali mnie lepiej Czy był już przeprowadzony z tobą wywiad ? : Nie nie było . Kontakt : 28963607 Data godzina : Nie gra mi to roli ,ponieważ przeważnie jestem na gg ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Sierpnia 2014 #188059 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: FreeZeOUt Dlaczego Ty?: Był ze mną przeprowadzany wywiad, ale ja jeszcze mam wiele do powiedzenia. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Był, dosyć dawno. Kontakt (steam, gg): Steam: FreeZeOUt_ (ten sam avatar co na forum), na GG rzadko wchodzę, aczkolwiek podam: 37818811 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dostosuję się do redaktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2014 #188072 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: OneShotOneKillNoHaxThatSkill Dlaczego Ty?: Chciałbym aby Gracze, Administracja forum itp. poznali mnie bliżej Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Na tej sieci nie Kontakt (steam, gg): GG : 51282100 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Dziś do 21/22, jutro od 12 do 16 i od 19 do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 2 Sierpnia 2014 #188198 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Del Dlaczego Ty?: Musze wyjaśnić jak kim jestem i co tu robie (część osób źle reaguje na to co robie i jak robie) Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie w tej sieci wiec sie nie liczy. Kontakt (steam, gg): http://steamcommunity.com/id/1Del/ i GG: 7746563 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Prawie zawsze mam czas (pisz to sie dogadamy kiedy itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Sierpnia 2014 #188823 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Magnat. Dlaczego Ty?: Jestem nowy, chciałbym by społeczność MH bliżej mnie poznała. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie. Kontakt (steam, gg): Gadu-Gadu: 20772274 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Nawet teraz. Od pon-pt. 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198108 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: virusik :* Dlaczego Ty?: Ponieważ chce, aby ludzie więcej o mnie wiedzieli Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Tutaj nigdy Kontakt (steam, gg): Steam: virusik :* | Multi-Head.pl GG: 22825377 (Wolę na GG) Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Każdego dnia od rana do wieczora (mniej więcej od 11 do 21) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198115 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Ch*j Cie to? / kamilc13 Dlaczego Ty?: Chciałbym, aby ekipa Multi-head dowiedziała się o mnie jak najwięcej. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Nie. Kontakt (steam, gg): pinek310, 258019 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: Najbardziej godziny wieczorne, ale zdarza się że rano też bywam więc mogę się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Sierpnia 2014 #198211 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Nick w grze/na forum: Bori Dlaczego Ty?: Od paru lat nagrywam jakieś tam kawałki w konwencji rap, biorę udział w bitwach freestylowych w różnych miastach. Pisze tutaj nie dlatego, że uważam się za jakąś super gwiazdę, bo chuja umiem chuja wiem, dopiero się uczę i na polskiej scenie hip-hopowej jestem nikim. Natomiast uważam, że takie inicjatywy jak ta to fajny motyw, aby przybliżyć kulturę hip-hop osobom niewtajemniczonym. Czy był już przeprowadzany z Tobą wywiad? Jeśli tak, kiedy to było?: Tak, a nawet dwa hahaha , jeden w październiku 2013 do lokalnej telewizji, drugi w 2012 do lokalnej gazety. Kontakt (steam, gg): steam alkohol331, gg 7109444 Data, godzina, która najbardziej Ci pasuje?: godziny popołudniowe ( 15-18 ), lub mocno nocne ( 01:00- 05:00 ), oprócz Niedziel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi