Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151357 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nick: DELANO BIJE! Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): W sumie kilkadziesiąt razy na różnych sieciówkach, Z nazwy to pamiętam tylko ostatni - CS* DM Znajomość AMXX (W skali 1-10): No znam takiego. Pi razy oko powiedzmy 8 Staż w CS-sie: ~7/8 lat Steam / NonSteam: STEAM od 6 lat Dlaczego TY .!: Bez zbędnej gadki szmatki... mam dość dużo czasu ostatnio(głównie wieczorami/nocami), jako że jest to serwer steam+nonsteam to niema dnia, aby jakiś pacjent na dopalaczach się nie przewinął toteż oferuje swoją pomoc w przesiewaniu graczy / czas i doświaczenie B) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no cóż.. różnie. Dzisiaj spędziłem grubo ponad 6h na serwerze ciągiem. Jak jestem to jestem konkretnie. Jak z alkoholem jak pić to do końca bywa że znikam na dzień/dwa (rzadko) Kontakt: http://steamcommunity.com/id/Headon Generalnie to powieliłem większość info z http://multi-head.pl/topic/28572-witam-wszystkich/ ,ale są sprostowania - mam czas/gram Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151365 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 wiek jest + steam + lecz - za brak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami NEUTRAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151368 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jeśli chodzi o mnie to na razie jestem na NIE. Jesteś z nami krótko i chociaż kojarzę Cię z serwera, to jednak nie masz wymaganych godzin. Pograj jeszcze trochę, daj się poznać i z pewnością przy następnym podaniu będziesz mieć u mnie duże TAK @: Godziny nadrobione. Chłopak się stara i jest ogarnięty. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 6 Maja 2014 #151372 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Czekałem aż to nastąpi ... Ogarniasz na serwerze, masz wiek, steam, dosyć często widoczny, brakuje Nam adminów, bo często jest tak, że jestem sam czy z jeszcze jakimś adminem. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Maja 2014 #151392 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 godziny nadrobione podanie otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152827 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 lecimy tutaj Delano jest dobry w chuj jak najbardziej na TAK:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152828 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Hmm no to tak,fakt faktem od paru dni spędzasz dużo czasu na serwerze kojarzę cię,ale czy to nie za wcześnie ? jesteś z nami za krótko mimo że masz te godz. przegrane ja narazie jestem na NIE,pograj trochę jeszcze a napewno bede na TAK. PS:Według mnie wypowiedzi tych ludzi co dopiero założyli konta i mają 1 post,nie powinny być brane pod uwage... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152829 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Na tak: - steam - godziny - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152832 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 a jak na tak + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152833 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Zrobiłem 50h w przeciągu 2tyg, jestem top1 na serwerze, zgłaszam cheaterów, udzielam sie na forum i daje propozycje zmian na serwerze, a tu dalej mało moja była była mniej wymagająca. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152835 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Sory ale narazie nie mamy pełny stan jest 17 adminów jak się zwolni miejsce to cię przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152837 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362113 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi