Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie DELANO BIJE!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: DELANO BIJE!

Doświadczenie (w byciu adminem): W sumie kilkadziesiąt razy na różnych sieciówkach, Z nazwy to pamiętam tylko ostatni - CS* DM

Znajomość AMXX (W skali 1-10): No znam takiego. Pi razy oko powiedzmy 8

Staż w CS-sie: ~7/8 lat

Steam / NonSteam: STEAM od 6 lat

Dlaczego TY .!: Bez zbędnej gadki szmatki... mam dość dużo czasu ostatnio(głównie wieczorami/nocami), jako że jest to serwer steam+nonsteam to niema dnia, aby jakiś pacjent na dopalaczach się nie przewinął toteż oferuje swoją pomoc w przesiewaniu graczy / czas i doświaczenie B)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no cóż.. różnie. Dzisiaj spędziłem grubo ponad 6h na serwerze ciągiem. Jak jestem to jestem konkretnie. Jak z alkoholem jak pić to do końca :D bywa że znikam na dzień/dwa (rzadko)

Kontakt: http://steamcommunity.com/id/Headon

Generalnie to powieliłem większość info z http://multi-head.pl/topic/28572-witam-wszystkich/ ,ale są sprostowania - mam czas/gram :D

Pozdrawiam

Gość Guest

wiek jest  +

steam  +

lecz - za brak Link do gametracker.com z przegranymi godzinami

NEUTRAL

Gość Guest

Jeśli chodzi o mnie to na razie jestem na NIE. Jesteś z nami krótko i chociaż kojarzę Cię z serwera, to jednak nie masz wymaganych godzin. Pograj jeszcze trochę, daj się poznać i z pewnością przy następnym podaniu będziesz mieć u mnie duże TAK :)

@: Godziny nadrobione. Chłopak się stara i jest ogarnięty. Jestem na TAK.

Czekałem aż to nastąpi ... 

Ogarniasz na serwerze, masz wiek, steam, dosyć często widoczny, brakuje Nam adminów, bo często jest tak, że jestem sam czy z jeszcze jakimś adminem.

Na tak.

Gość Guest

Hmm no to tak,fakt faktem od paru dni spędzasz dużo czasu na serwerze kojarzę cię,ale czy to nie za wcześnie ? jesteś z nami za krótko mimo że masz te godz. przegrane ja narazie jestem na NIE,pograj trochę jeszcze a napewno bede na TAK.

PS:Według mnie wypowiedzi tych ludzi co dopiero założyli konta i mają 1 post,nie powinny być brane pod uwage...

Gość Guest

Zrobiłem 50h w przeciągu 2tyg, jestem top1 na serwerze, zgłaszam cheaterów, udzielam sie na forum i daje propozycje zmian na serwerze, a tu dalej mało :D  moja była była mniej wymagająca. :lol:

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...