Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151198 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Twój nick podczas grania: STRZELAM SKANY PRZEZ 3 SCIANY Godzina, data zdarzenia: 6maj 19.10 coś około Mapa:de_dust2 Link do screenów:http://speedy.sh/5crz8/ssy4.zip STEAM_ID / IP: 85.237.186.159 Mam troche problemy z grafiką a dokładniej z karta graficzną bo już jest zajechana, dlatego te ssy są dziwne, pisałem już o tym na forum na DG... Człowiek dostanie ub to kolejny temat o ub trzeba pisać nawet spokojnie się nie rozgrzeje i sobie nie pogram, to już ss'y jest to już troche irytujące bo jak już wspomniałem w temacie ss'y na tym serwerze robione mi są już 5 raz, nie wiem na ilu się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Maja 2014 #151215 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi