Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151163 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Twój nick podczas grania: STRZELAM SKANY PRZEZ 3 SCIANY Godzina, data zdarzenia: 6maj przed 17 Mapa:de_inferno Link do screenów:http://speedy.sh/A7Hhh/ssy3.zip STEAM_ID / IP: 85.237.186.159 Mam troche problemy z grafiką a dokładniej z karta graficzną bo już jest zajechana, dlatego te ssy są bardzo dziwne, pisałem już o tym na forum na DG... Chudy rozmieszyłeś mnie, dostałeś jednego HS i odrazu ss'y. Człowiek nawet spokojnie się nie rozgrzeje i sobie nie pogra, to już ss'y jest to już troche irytujące bo jak już wspomniałem w temacie ss'y na tym serwerze robione mi są już 4 raz, nie wiem na ilu się skończy. Bardzo proszę o UB. Pozdrawiam. piszę tutaj bo nie ma działu, żeby zgłośić się o UB piszę drugi raz bo niby "modyfikowane" ale tak nie jest Nie złych adminów macie, jeżeli ss'a bym modyfikował to zmieniła by się wielkość ss'a i czas stworzenia, a jak by nie patrzeć to wszystko jest jak powinno z ss'ami nic nie robiłem wstawiłem odrazu po banie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151168 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 oczywiscie ub, nie zostal przestawiony plugin na screeny powinno robic TGA nie BMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151169 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 co z UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151170 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi