Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151152 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam. Znoszę skargę dot. admina Bad ek` na serwerze dd2/inf. Otóż ów admin dał mi bana na godzinę za "obrazę sieci", ale ja nic takiego nie robiłem. Sądzę, że admin nie pilnuje porządku na serwerze, tylko się obija dając bany przypadkowym osobą. Chciałbym, abyście rozważyli tę sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 6 Maja 2014 #151156 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Maja 2014 #151159 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Dostajesz warna za brak wzoru. coś jeszcze? Nie pilnuje porządku? Daj dowód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Maja 2014 #149868 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Badek wszystko wyjaśnił, ban słuszny i zarazem zdecydowanie za krótki, za obrazę sieci ciesz się, że na wiele dłużej nie zostałeś zbanowany. Tak jak kolega napisał wyżej, otrzymujesz warna za brak wzoru oraz skargę bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 6 Maja 2014 #151160 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi