Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151130 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Twój nick podczas grania: STRZELAM SKANY PRZEZ 3 SCIANY Godzina, data zdarzenia: 6maj przed 17 Mapa:de_inferno Link do screenów:http://speedy.sh/A7Hhh/ssy3.zip STEAM_ID / IP: 85.237.186.159 Mam troche problemy z grafiką a dokładniej z karta graficzną bo już jest zajechana, dlatego te ssy są bardzo dziwne, pisałem już o tym na forum na DG... Chudy rozmieszyłeś mnie, dostałeś jednego HS i odrazu ss'y. Człowiek nawet spokojnie się nie rozgrzeje i sobie nie pogra, to już ss'y jest to już troche irytujące bo jak już wspomniałem w temacie ss'y na tym serwerze robione mi są już 4 raz, nie wiem na ilu się skończy. Bardzo proszę o UB. Pozdrawiam. A chodzi o serwer DD2+ INF ITD, bo nie ma działu, żeby zgłośić się o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151136 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ssy modyfikowane. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151137 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi