Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151026 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 6/5/2014 Nick admina/gracza, który zawinił: LKD Dowody: niby ma demko, niech wstawi posmieje sie z pseudo znawcow tejze sieci Świadkowie: Bog Uzasadnienie: typ jest zalosny, banuje za cos na co pracowalem grube lata. elo ZAPRASZAM DO DYSKUSJI @edit. nie zorientowalem sie ze typ wstawil to do postu ze skrinami. wiec tutaj link http://multi-head.pl/topic/29039-jordi-bayern @edit2 to sa jakies zarty? licze na rozwiazanie problemu a koles zamyka temat, niech sie wypowie ktos kto ogarnia temat a nie banuje mnie koles ktory ma 48postow. gdzie tu zaufanie u uzytkownika? czy wiecie w ogole czy zna sie na rzeczy? aaaa no tak, pewnie przelewik z konta mamy i admin na miecha bo nie ma co w majowke robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Maja 2014 #151029 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ok. Z edytuje post.... LKD jesteś adminem. Masz obowiązek rozpisania demka osobie odwołującej się od Twojego bana. http://speedy.sh/mnhKN/nazwa-1405060606-de-dust2.dem.zip Jordi bayern jest na serwerze od 4;00 Tak więc czekamy na Twoją rozpiskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2014 #151032 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie mogę tego dema odpalić w żaden sposób więc jak mam rozpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Maja 2014 #151033 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie mogę tego dema odpalić w żaden sposób więc jak mam rozpisać? Demko prosto z HLTV, ja jakoś odpaliłem. To przedstaw swoje demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151057 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 gracz nie ma już bana a to nie forum dyskusyjne na demku od LKD nic nie ma wiec jezeli odpalisz hltv zapraszam do odpowiedniego dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151058 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi