Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150895 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Taka propozycja Oczywiście wiem, że jest to kolejny pomysł - ale co mi tam Chodzi o serwer RealMod -grałem na takim w przeszłości i powiem, że ujmował chwilami na długooo Mapki, które byłyby grane ? No to oczywiście małe i duże westwood, dd2, infe, nuke, aztec, eldorado (na początek bym te proponował) Czekam na WASZE opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150896 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Przed chwilą pytałeś o to na sb i Consec Ci napisał, że to nie przejdzie, więc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #149252 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Pytałem na forum (czat). Chwilę po tym ja napisałem tam, wbiłem tu i napisałem posta. Nie wiedziałem, że Consecuente odpisał. Więc można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Maja 2014 #149253 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi