Skocz do zawartości

Panie Adminie Kula

<Losik>

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie po krótkiej nieobecności :)

Z tej strony Losik, jak ktoś nie pamięta mojej osoby to na pewno przypomni sobie po wejściu w link poniżej.

http://multi-head.pl/index.php/topic/77673-kilka-s%C5%82%C3%B3w-co-do-admina/page-2#entry407117

Założyłem nowe konto ponieważ na stare hasła nie mogę przypomnieć :(

SQNFUN mam nadzieję że jeszcze grasz bo pragnę mieć godnego konkurenta :)

Pozdrawiam starych wyjadaczy i starą administrację :)

Przejdę do sedna.

Czy w nawyku aktualnych adminów jest karanie ss'ami graczy którzy ich zabijają?

Zabiłem niejakiego Kule i po chwili dostałem ss.

Pytam, dlaczego?

Gdzie te podejrzenie mojej osoby że coś mam? Innych powodów nie widzę poza tym że padłeś.

SS wrzuciłem w odpowiedni dział, mam czyste sumienie to też ub otrzymam.

Mam nadzieję że to incydentalny przypadek i że strzelanie nieuzasadnionych ss to nie jest specjalność Pana Kuli bo się pogniewamy :D

Co więcej, miło mi że będę mógł Was z kosy znów zabijać :)

Tyle z mej strony.

Liczę na szybką odpowiedź zainteresowanego ^^

chcialem Ci powiedziec krotko i na temat admin jest po to by sprawdzic kogos skoro nie mialem pewnosci zrobilem ssy patrzylem 2 rundy wydawalo sie ze grasz speedhakerem na wh wiec zrobilem ssy i w czym tu problem? i nie pisz mi ze naduzywam admina bo to smieszne ssy sa do sprawdzenia a ja od tego wlasnie jestem pozdrawiam :) i to ze zrobilem Ci ssy to nie ze mnie zabiles ale biegales po mapie tak jak bys mial wh i siedzialem na spectcie patrzac na Ciebie z 2 rundy :)

Jako świadek zdarzenia wypowiem się. Porozumiewałem się z kulą, powiedziałem mu ,że jeśli uważa że coś masz niech zrobi SS'y  (bo od tego są) więc nie rozumiem (podobnie jak kula) na jakiej podstawie stwierdziłeś ,że "nadużywa Adma". Wykonał swoją pracę (podejrzanego o cheaty odprawił na forum ) :) 

Admin gdy nie jest pewien ma prawo dać ci ss'y. Jeśli jesteś czysty i nie grasz na czitach to bez problemu wstawisz screnshoty ;) Nie widzę tutaj żadnego powodu dla skargi... Skoro jesteś na tyle ogarnięty to myślę że nie pownnieneś pisać ten temat ;) A ode mnie jeszcze warna byś dostał.  Popieram kulę w 100%jeszcze raz powtórzę. JEŚLI ADMIN NIE JEST PEWIEN CZY DANY GRACZ CZITUJĘ MA PRAWO (A NAWET OBOWIĄZEK) ZROBIĆ PODEJRZANEMU SCREENSHOTY! 

#EDIT!   http://multi-head.pl/index.php/topic/87821-ss-losik/#entry466600tak trudno... już możesz grać. A kula ma pewność że nie czitujesz ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...