Gość Guest Napisano 5 Maja 2014 #150757 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witajcie jestem tu nowy i nie chce na was wpływać lub coś tylko mam pewną propozycję nie chce zostać z krytykowany typu,że "przyszedł i już chce zmieniać". Nie o to mi chodzi nie wiem czy już u was taki temat był poruszany ale mianowicie propozycja poleca na dodaniu jednaj mapy ja bym dodał do Only DD2 mapę Inferno która jest powszechnie znana i lubiana przez graczy Counter-Strike. Na takim samym serwerze na którym również gram jest DD2/INF/NUKE i nie powiem bo ludzi nie brakuje tak jak u was. Jestem ciekawy co wy na to. Czekam na wasze opinie i pozdrawiam Booyah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Maja 2014 #150764 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Zapraszamy na nowy serwer DD2+INF 185.36.170.7:27028. ODD2 niech zostanie ODD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Maja 2014 #150765 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi