Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150478 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Na militi skalka za domkiem pozniej dachu to jest txt wdl. admina ;/ ?? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:29140331' [AMXBans] Twoje IP: '89.76.119.35' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 4 Maja 2014 #150484 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 1. Nie ten dział 2. Bez spadochronu nie wejdziesz, więc GL. 3. Dostałeś na 5 minut, a płaczesz... Brak mi słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150487 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 1. Można usunąć(chyba że chcesz demko ;d) 2. Wszedłem bez spadochronu chcesz demko jak?;d 3. Piszę żeby zedukować admina, nie mam pretensji za niewiedze:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 5 Maja 2014 #150517 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi