Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150358 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam chciałbym wam przedstawić plugin zwany anty-wh pomagający wykryć wh. Naprawde bardzo przydatne: 1. Admin ma podejrzenie że gracz posiada wh 2. Nastepnie admin tworzy postać w ścianie którą widzi tylko admin oraz podejrzany 3. Gdy gracz tylko spojrzy = ban 4. tworzenie bind "klawisz" "luciaToggle" a o to link do pluginu: http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ Ps: Mam nadzieje że plugin będzie dodany na każdy serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150359 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Spokojnie bez tego można wyłapać każdego odpała. Wystarczy się troszkę czasu poświęcić i o ile na ssach nie idzie kogoś złapać, to można zawsze nagrać demko lub też wyciągnąć z hltv. Jak dla mnie jest to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 4 Maja 2014 #150364 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Tak jak jest jest spoko ,i bez tego łapie się cziterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150367 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ja nie wiem że wy nie chcecie ułatwienia... byłoby każdemu lżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Maja 2014 #150396 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Plugin swego czasu proponowany i testowany, jednak był solidnie zbugowany i gryzł się z naszymi pluginami. Mamy linie ESP i musimy się tym zadowolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Maja 2014 #150397 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi