Gość Guest Napisano 4 Maja 2014 #150215 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Twój nick podczas gry: STEAM_ID / IP: Mapa:Jak mam bana na DM+DD2 to Chyba mapka De_Dust2 Uzasadnienie:Wczoraj gralem sobie normalnie jestem adminem ale chwilowa awaria kompa i gram u siostry nie mam steamu chwilowo I chcialem sobie teraz wejsc a tu takie cos ? LOL o co kaman ?? BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 92 Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150225 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 też to kiedyś miałem musisz odczekać jakiś czas samo zejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150226 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi