Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150161 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Twój nick podczas gry: B3x`a Godzina, data zdarzenia: 27/04 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: 0:1:3497347 Uzasadnienie: Witam, dziś wróciłem po 1.5 rocznej przerwie do gry i gdy chciałem pograć u was jak i na innych serwerach zaczeły wyskakiwać mi informacje o tym że mam bana, jest to raczej nie realne ponieważ mój steam był nieaktywny przez pojad 500 dni do tego ban nałozony został o godzinie 15:09 gdy ja jestem w pracy. Nie wiem jakim cudem znalazł się tam mój steamid, ale nick i ip są nie moje.. Prosiłbym administracje o odbanowanie z tego względu że nie chce mieć po prostu zbanowanego konta. Nie wiem ile for jeszcze będę musiał tak odwiedzić ale podejrzewam że sporo... ;( Z góry dziękuje i życze miłej nocy pozdrawiam. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=22924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 4 Maja 2014 #148758 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Możliwe, że masz zmienne IP, a SteamID nie może być takie same. Poczekajmy na decyzję osoby, z wyższą rangą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150176 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 raczej nikt nie zmienił sobie steam id na twoj i nie wszedl na serwer wiec nie ma mowy o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150177 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi