Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Nick: RILI Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Z 3 lata temu prowadziłem własną sieć, rzecz jasna nie tak dobrze rozwiniętą jak Multi-Head, ale miałem serwery na których grało systematycznie 20+, potrafię tworzyć różnego rodzaju paczki amxx. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: Zacząłem grać w wieku 12 lat. Steam ID: 0:1:43281828 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Tutaj na pewno nie mam przegranych 30 godzin, na samym DD2 #1 mam około 5-7h, lecz mam też trochę na DD2 #2 oraz DM'ie. Jak tylko będzie konieczne podanie dokładnej ilości godzin to posklejam nicki, bo grałem na dwóch. Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Ponieważ jestem pewien, że poradzę sobie na owym stanowisku, chętnie udzielam pomocy, jestem koleżeński, otwarty na wszelkiego rodzaju propozycję. Potrafię wychwycić cheatera, jestem osobą obeznaną w środowisku e-sportowym, zaliczyłem dwie imprezy lanowe w Żywcu i Niepołomicach, byłem też adminem technicznym ESL'a oraz głównym założycielem jednej z największych w Polsce lig Cs1.6 oraz Go - Cs-Elo. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Nie mniej niż 2 godziny dziennie w dni robocze, natomiast w weekend zdecydowanie więcej. Kontakt: steam: kombajnemprzezpola00 Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, składam je gdyż chce pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150026 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz podstawowych wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362164 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi