Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149897 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Twój nick podczas gry: RILI Godzina, data zdarzenia: Nie wiem Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:43281828 Uzasadnienie: Dostał bana mój młodszy brat, nie wiem co on robił, ale najwidoczniej mu się nudziło, przepraszam bardzo i proszę o UB, zapewniam, że nie pozwolę więcej mu grać na moim steamie ^^ [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 6 days , 12 hours , 45 minutes and 32 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : demonowyemtek [AMXBans] Reason : ' OPANUJ SIE ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 43281828 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.189.88.103 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 3 Maja 2014 #149909 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Tu masz dowody co zrobił http://www.speedyshare.com/r5RNz/ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149911 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Następnym razem nie zostawiaj zalogowanego steam'a ... /Bez Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149912 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149944 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Daję Ci UB jednak weź sobie do serca co napisałem w prywatnej wiadomości. Chamstwa nie tolerujemy i surowo karamy. Pilnuj swojego konta, bo kolejny raz nie odbanuję go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149945 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi