Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149726 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nick: Pietruszek Wiek: 18 w lipcu Data rejestracji na forum: Rejestracja: 06 sty 2014 Czas spędzony na forum: 2d 3h 3m 54s Doświadczenie w ocenianiu: Nie powiem ze bardzo dobre no takie powyzej 50% Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak Dlaczego Ty?: A dlaczego nie? Uwazam ze warto probowac i dlatego chcial bym dostac sie do UBT Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-2 h Coś od siebie: Wywiazuje sie z obowiazkow, Jestem kulturalny i mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149782 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja Nie wiem jak sobie poradzisz ale na zm ogarniasz sporo. Może jeszcze UBT nie ogarniasz ale ja wieże że ty to uzupełnisz . TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150158 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem na nie. Podanie wgl. nie przekonujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150171 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 link z plikami pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi