Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149726 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Nick: Pietruszek 聽 Wiek: 18 w lipcu 聽 Data rejestracji na forum:聽 Rejestracja: 06 sty 2014 聽 Czas sp臋dzony na forum: 2d 3h 3m 54s 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Nie powiem ze bardzo dobre no takie powyzej 50% 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak 聽 Dlaczego Ty?:聽 A dlaczego nie? Uwazam ze warto probowac i dlatego chcial bym dostac sie do UBT 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 1-2 h 聽 Co艣 od siebie:聽 Wywiazuje sie z obowiazkow, Jestem kulturalny i mily 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Maja 2014 #149782 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2014 Ja Nie wiem jak sobie poradzisz ale na zm ogarniasz sporo. Mo偶e jeszcze UBT nie ogarniasz ale ja wie偶e 偶e ty to uzupe艂nisz . TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Maja 2014 #150158 Udost臋pnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem na nie. 聽 Podanie wgl. nie przekonuj膮ce. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Maja 2014 #150171 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2014 link z plikami pw聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Maja 2014 #151014 Udost臋pnij Napisano 6 Maja 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi