SoBek Napisano 2 Maja 2014 #149716 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 15:34 02.05.14r Nick admina/gracza, który zawinił: adonai29 Dowody: http://speedy.sh/ZeK7c/cstrike.rar Świadkowie: Uzasadnienie: Taki przykład daje nam "Super Admin" . Porazka jednym slowem jak dla mnie . Smiechu warteee... OGARNIJ REZGULAMIN ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149717 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Przyznaje się do błędu, po prostu pomyliły mi się przyciski i zamiast dać airstrika dałem 5 i postawiłem sg. Wybacz ale mój laptop jest na wykończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 2 Maja 2014 Autor #149718 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 To Sie powinno opuscic serwer i wejsc jeszcze raz aby Sg sie usunal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2014 #149719 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nie da się ukryć ze SG jest złe postawione blokuje ono wyprowadzenie hostów ,admin przyznał się do błędu każdemu z nas zapewne zdarzyła się taka niefortunna pomyłka .W takiej sytuacji gracz możne wyjść z serwera po czym takie sg zostanie usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Maja 2014 #149720 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi