Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149674 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Nick: OsamaBinLaden Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 1 marzec 2014 Czas spędzony na forum: 2 dni Doświadczenie w ocenianiu: No ssy to umiem rozpoznac demko wiem jak odtworzyc to nie będzie problemu raczej Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: No jeszcze nie, ale można byłoby spróbowac ;d Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Ostrzezenia odrobilem na forum a na serwie byłem ;p Dlaczego Ty?: jestem UBT na innych forum Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5 h roznie ;p Coś od siebie: Dzięki i czekam na rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149676 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Musisz posiadać range admina na dowolnym serwerze Multi-Head, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149677 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi