Gość Guest Napisano 2 Maja 2014 #149650 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Twój nick podczas gry:koog Godzina, data zdarzenia:11.59 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:24888120 Uzasadnienie: Wchodzę Pierwszy raz na server i ban i nie wiem za co nigdy u was nie grałem a teraz przypadkowo wszedłem i wyskoczyło ze mam bana Wydruk z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' nie wiem dlaczego wyskakuje id lan skoro mam steam id [AMXBans] Twoje IP : ' 46.151.136.12 ' 46.151.136.17 to moje ip dziwne to jest naprawdę [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Requesting tempdecal.wad from server koog connected Error: server failed to transmit file 'customization' RILI connected Love Haze ! connected RILI is joining the Counter-Terrorist force Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149655 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Wszystko przez tego samego dostawcę i bardzo podobny zakres. Nie mam stuprocentowej pewności, że to nie byłeś ty na ns'ie, ale skoro twierdzisz, że grasz na steam'ie - niech będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Maja 2014 #149656 Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi